Blek tänderna och få bättre självförtroende

Det är många som har dåligt självförtroende och inte vågar le med en öppen mun av rädslan för att blotta sina gula och missfärgade tänder. Så behöver det inte vara!

En vanlig uppfattning är att det kostar mycket att bleka tänderna, men det är inte sant. Om du väljer att bleka tänderna hos en tandläkare kan det bli en kostsam historia, men nuförtiden finns det många alternativ som gör det möjligt att göra en tandblekning hemma på egen hand. Genom att göra en tandblekning hemma kan du spara in många tusenlappar och ändå få ett lika vackert leende som om du hade gjort det hos tandläkaren.

Det är inte heller svårt att göra en tandblekning hemma. Den absolut enklaste metoden att bleka tänderna på egen hand är med s.k. Whitening Strips som säljs i välutrustade butiker. Whitening Strips är en slags plastremsor med ett blekningsgel på som placeras på tänderna och får verka en stund. Denna procedur upprepas några gånger dagligen tills den önskade nyansen på tänderna har uppnåtts, eller vid behov för att fräscha upp tändernas vita färg. Detta är en mycket populär form av tandblekning hemma som kan användas i princip när som helst.

Annonser